دانشگاه فرهنگیان تهران

افزایش نظارت حداکثری آشپزخانه ها و شنیدن مشکلات نیروهای طبخ و توزیع در حضور مسئولین و شرکت طرف قرارداد دانشگاه فرهنگیان استان تهران 

افزایش نظارت حداکثری آشپزخانه ها و شنیدن مشکلات نیروهای طبخ و توزیع در حضور مسئولین و شرکت طرف قرارداد دانشگاه فرهنگیان استان تهران 

 عصرسه‌شنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۴ ، نشستی با حضور دکتر علی محمدی ریاست دانشگاه فرهنگیان استان تهران، معاونان توسعه منابع انسانی ، امور دانشجویی و هیئت همراه، حراست، مدیرعامل و مدیرمالی شرکت طرف قرارداد طبخ، و جمع همکاران زحمتکش بخش آشپزخانه برگزار شد.

معاونت امور دانشجویی استان تهران به عنوان میزبان ‌این نشست، ضمن احترام ویژه و قدردانی از زحمات عزیزان بخش طبخ، جلسه را با محوریت  پرسش های ایشان‌ و طرح مسئله از سوی حاضرین آغاز گردید، و در ادامه توسط معاونت دانشجویی جمع‌بندی شد. مدیر امور مالی شرکت طرف قرارداد به پرسش ها پاسخ داد و الزامات   جهت پیگیری‌ مطرح شد.

در پایان دکتر محمدی با توضیحات تکمیلی  ، بخشی از ابهامات همکاران طبخ  را برطرف و ضمن یادآوری تعهد دانشگاه فرهنگیان استان تهران به بهبود کیفیت خدمات رفاهی برای همکاران در راستای کیفیت بخشی و‌ تأمین سلامت تغذیه و رفاه جامعه دانشگاه فرهنگیان را یادآوری نمودند.