دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران
رئیس دانشگاه فرهنگیان در اطلاعیه ای از روسا مراکز و پردیس ها خواست بطور مستمر و منظم بر امور خوابگاها و سلف غذا خوری نظارت کامل داشته باشند
دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران، در اطلاعیه ای از روسا مراکز و پردیس ها خواست بطور مستمر و منظم بر امور خوابگاها و سلف غذا خوری نظارت کامل داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان تهران، متن اطلاعیه رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران به شرح ذیل است:
روسای محترم مراکز و پردیس ها
با سلام و احترام
ضمن تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص)
شرایط بسیار حساسی را سپری می کنیم، اتفاق اخیر به هر علتی باعث نگرانی و دغدغه جدی شده است و
تکرار آن هیچ توجیهی ندارد.
از همین الان نظارت حداکثری، حضوری و غیر حضوری خود را با الویت کنترل برنامه غذایی، شرایط خوابگاه معطوف و از سلامت مواد غذایی مطمئن و نهایت همکاری را در رعایت بهداشت محیط داشته باشید.
به هیچ عنوان از کنسرو و غذا های حساسیت زا و ابتکاری استفاده نکنید.
با حضور سر زده و مکرر و تشکیل جلسه باکادر آشپزخانه و سرا های دانشجویی شرایط را مدیریت و کمیت و کیفیت غذا را حتما افزایش دهید .
ارتباط مستمر و پیوسته با شورای صنفی و توجه به نکات آنان نقش موثری در کنترل و پیشگیری از آسیب های احتمالی دارد.
علی محمدی
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران